Piele artificială

Piele artificială cu senzație tactilă

O nouă interfață dezvoltată de cercetătorii de la Bristol și Paris a dus tehnologia tactilă la un nivel superior, oferind o membrană artificială asemănătoare pielii, care va crește capacitățile dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoanele, sistemele portabile sau computerele.

Lentile Electrice cu Zoom incorporat

Lentile cu zoom incorporat

Globul ocular are un potențial enorm, chiar și atunci când avem ochii închiși sau suntem în întuneric total. Când mișcăm ochii pentru a privi în jur sau pentru a clipi, mișcarea poate fi măsurată și folosită de tehnologie pentru a mări potențialul ochilor noștri.

Centru de dezvoltare Intel - PTK1 - Clădire inteligenta

CUM ESTE CEA MAI INTELIGENTĂ CONSTRUCȚIE DIN LUME?

În urmă cu câteva săptămâni a fost inaugurat un nou centru de dezvoltări în Petach Tikva (Israel). Botezat PTK1, are o înălțime de 11 etaje și o suprafață de 74.325 m2. Întreaga clădire este un nou centru de dezvoltare conceput de Intel și își propune să devină cel mai inteligent de pe planetă.

Mașină electrică

Este momentul să cumpăram o mașină electrică?

Nu trebuie să fii un expert pentru a ști că mașina electrică este viitorul. Întrebarea este: este prezentul? Ca aproape întotdeauna în toate întrebările, totul este relativ, va depinde de diferiți factori.