10 tendințe alimentare pentru 2020

Firma cu sediul in EE.UU Whole Foods Market a anunțat prezicerile sale anuale de tendințe alimentare pentru 2020

Supermarket Whole Foods - Tendințe alimentație

Au pronosticat 10 producte „în creștere”, gusturi și influențe alimentare pe care le găsiți în magazinele lor.

Acesta este al cincilea an consecutiv în care compania prezice „tendințe alimentare anticipate și inovatoare”

Tendințele Whole Foods pentru 2020 includ agricultura regenerativa, alimentele din Africa occidentala și amestecurile de carne și plante

Anul trecut, raportul anual a prezis popularitatea produselor CBD cu infuzie de cânepă, ambalaje organice și sandwich-uri din carne sintetică.

Conform Whole Foods, previziunile sunt utile pentru informarea consumatorilor despre produsele pe care ar trebui să le caute în supermarketurile companiei.

Whole Foods a inclus o listă de produse pentru consumatori, pentru ca aceștia să le poată proba. în continuare descrierile celor 10 tendințe.

De exemplu, sunt listate produse precum zaharuri alternative, alge marine organice prăjite, vin de origine etică, praful vegetal de moringa și IPA nealcoolice. În plus, afirmă că sunt în continuă creștere „făina de nuci tigru” și unt de semințe de pepene verde.

În plus, se anticipează că vor fi populare produsele vegetariene care nu sunt bazate pe soia și produsele alimentare „sofisticate” pentru copii.

În cele din urmă, compania a comentat că aceste predicții sunt făcute de specialiști care se concentrează pe preferințele consumatorilor și pe aprovizionarea produselor.

Lista completă este următoarea:

-Agricultură regenerativă

-Putere faină

-Alimente din Africa occidentala

-Snacks gata de utilizare și consumare (Out-of-the-Box, Into-the-Fridge Snacking)

-Pe bază de plante, dincolo de soia

-Totul se unge cu unt și se întinde

-Regândiți meniul copiilor

-Zaharuri nu atât de simple

-Amestecuri de carne și plante

-Băuturi Zero-Proof