Crema neagra pentru puncte negre. Functioneaza? Pro si contra.

Această mască sau cremă neagră funcționează cu adevărat … sau este doar un eșec? … Crema neagră îndepărtează eficient punctele negre de pe piele … Dar punctul negru va continua să existe și să se umple cu keratină în scurt timp. „

cum-sa-scapi-de-puncte-negre


Internetul este „inundat” cu persoane din toate partile planetei cu fata acoperita de o masca neagra care promite sa ne scape de punctele negre de pe fata. Desi este adevarat ca nimanui nu ii plac aceste puncte oribile, in cele mai multe cazuri, aceasta masca nu le elimina, aplicarea acestei creme poate fi un risc grav.

Opiniile sunt împărțite în această problemă, există persoane care spun că a funcționat pentru ei și care clarifică clar că nu o vor mai folosi niciodată, pentru a vă face o idee și sa puteți alege dacă să o utilizați sau nu … Va oferim o lista de pro și contra celebrei măști negre:

Pro:

Masca îndepărtează eficient punctele negre de pe piele și grasimea în exces dacă este aplicată corect.

Intinde pielea și o face mai radiantă. În plus, hidrateaza pielea.

Poate fi folosita pe bărbie, obraji și frunte. Unele mărci conțin ingrediente precum minerale și magneziu pentru a menține pielea hidratată.

Este economica și se poate utiliza acasă, pentru că nu necesită mai multe instrumente decât mâinile noastre și crema.


Există un mit că acest tip de mască doare de obicei, dar nu este așa, „(Există) măști care cand se usuca se îndepărteaza foarte usor precum o folie, și sunt foarte agradabile și sigure. Altele folosesc același nume, dar sunt o adevărată agresiune ”

Contra:

Masca nu este absorbită de piele si nu se spala, astfel încât eliminarea unor tipuri de creme poate fi foarte dureroasă și sa va dea lacrimi cel puțin. În cazuri extreme, poate provoca arsuri și răni faciale care dispar în două săptămâni, dar in acest timp, nu veți putea folosi niciun tip de machiaj sau mască pe pielea afectată.

După îndepărtarea dureroasă a cremei de pe fata, punctele negre vor continua să apară în timp deoarece lasă porii deschiși, ceea ce face in concret această mască este să exfolieze abraziv fața, ceea ce ramane alb atunci când indepartam crema, sunt de fapt părți ale pielii noastre.

Utilizarea frecventa a acestui tip de creme pentru piele (cele care irită), poate dezvolta pe feța cu predispoziție, un focar de cuperoză sau rozacee care este o piele extrem de sensibilă, cu roșeață pe obraji și bărbie.

In momentul in care smulgem acest strat de masca de pe fata, ceea ce facem in realitate „este sa eliminam cel mai superficial strat al corneei [bariera exterioară a pielii]. De aici rămâne albiciosul pe care îl vedem. Dar punctul negru va continua să existe si se va umple cu keratină în scurt timp. ”

Te-ar putea interesa și:

Îți place articolul?

Trimite mai departe: